Return Computers bestaat sinds 1992 en is een dynamisch bedrijf dat zijn specialisme heeft op het gebied van reparatie en onderhoud van: Netwerken, Computers, (all-in-one) Printers, Monitoren, en andere randapparatuur.

Wij doen onderhoud aan computersystemen en randapparatuur zowel voor particuleer als MKB, maar levert ook alle benodigde componenten.Computers, randapparatuur en componenten worden geleverd aan zowel bedrijven, overheidsinstellingen maar ook aan veeleisende Particuliere gebruikers. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door goede service en ondersteuning, snelle levering, garantie afhandeling, reparaties, en begeleiding is Return Computers een betrouwbare partner in de automatisering.

Vanuit Tiel bedienen wij onze klanten door een groot deel van Nederland. Ook kunt u via deze site product ondersteuning krijgen door op de links bij producten te drukken, vanwaar uit u rechtstreeks op de fabrikant/leveranciers haar website komt.

Is uw elektronika defect? dan kunt u gerust bij ons langs voor een reparatie. klik hier voor onze openingstijden, of om contact op te nemen.