Welkom

Let op: Wij zijn verhuisd! Het nieuwe adres is: 
Latensteinse Middenweg 1
4005 EJ
Tiel

Op deze site treft u informatie aan over ons bedrijf, onze diensten, producten, en onze aanbiedingen.

Door goede service en ondersteuning, snelle levering, garantie afhandeling, reparaties, en begeleiding is Return Computers een betrouwbare partner in de automatisering.

  Openingstijden

Zondag
Gesloten
Maandag
13.00 - 17.00
Dinsdag
12:00 - 17.00
Woensdag
12.00 - 17.00
Donderdag
12.00 - 17.00
Vrijdag
12.00 - 17.00
Zaterdag
12.00 - 17.00

  Het bestaan

Return Computers bestaat sinds 1992 en is een dynamisch bedrijf dat zijn specialisme heeft op het gebied van reparatie en onderhoud van: Netwerken, Computers, (all-in-one) Printers, Monitoren, en andere randapparatuur.

RETURN COMPUTERS
0344-631426
INFO @RETURN.NL
TIEL

FAQ
 

 

Veelgestelde vragen (FAQs)

Elke computer heeft een harde schijf, werkgeheugen, een processor en een moederbord nodig om te werken. Elke functie moet met elkaar samen werken om 1 geheel te vormen. Er kan naturlijk ook altijd extra hardware ingezet worde, zoals een grafische kaart. Extra geheugen, of natuurlijk een gehele make-over van de computer. Voor vragen kunt u ons bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.

Technisch advies

U wilt wellicht nieuwe hardware kopen, maar u heeft problemen met het kiezen van de juiste hardware? Of u wilt extra software voor uw pc aanschaffen, maar u weet niet welke? Voor tips en vragen kunt u ons bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.

Wat betekent garantie?

Garantie betekent dat u van de leverancier van een product mag verwachten dat deze gedurende de overeengekomen garantietermijn garant staat voor de kwaliteit en het juist functioneren van het geleverde product. Om de afhandeling van garantieclaims te versoepelen verzoeken wij u, zo goed mogelijk een beschrijving weer te geven van het defecte product. Zo helpt u wellicht onnodige kosten te voorkomen en is een snelle afhandeling mogelijk.

Het vervallen van de garantie

Houdt u er rekening mee dat bij mechanische beschadigingen zoals breuk, scheuren, putten, deuken, krassen etc. Welke na aankoop zijn ontstaan, uw recht op garantie vervalt. Let u daarom ook op onze aanwijzingen omtrent het onderwerp 'retourneren'.

Retourneren

Als een product dat u bij Return computers B.V heeft gekocht defect is, doen wij onze uiterste best de afhandeling hiervan zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt het defecte product aan ons terug brengen en wij zorgen voor de afhandeling van de garantieclaim richting de leverancier. (Vraag altijd na bij 1 van de medewerkers van Return Computers B.V wat de garantie periode is). Als het gaat om inktpatronen, cartridges, Toners, word de garantie een geheel ander verhaal. Is de inktpatronen, cartridges, Toners, eenmaal uit de gesealde verpakking is retourneren niet meer van toepassing.

 

Return Computers 2007-2021