Welkom

Let op: Wij zijn verhuisd! Het nieuwe adres is: 
Latensteinse Middenweg 1
4005 EJ
Tiel

Op deze site treft u informatie aan over ons bedrijf, onze diensten, producten, en onze aanbiedingen.

Door goede service en ondersteuning, snelle levering, garantie afhandeling, reparaties, en begeleiding is Return Computers een betrouwbare partner in de automatisering.

  Openingstijden

Zondag
Gesloten
Maandag
13.00 - 17.00
Dinsdag
12:00 - 17.00
Woensdag
12.00 - 17.00
Donderdag
12.00 - 17.00
Vrijdag
12.00 - 17.00
Zaterdag
12.00 - 17.00

  Het bestaan

Return Computers bestaat sinds 1992 en is een dynamisch bedrijf dat zijn specialisme heeft op het gebied van reparatie en onderhoud van: Netwerken, Computers, (all-in-one) Printers, Monitoren, en andere randapparatuur.

RETURN COMPUTERS
0344-631426
INFO @RETURN.NL
TIEL

Disclaimer
 

Algemeen:

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Hyperlinks en downloads:

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover Return Computers B.V. geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Return Computers B.V. aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Aanbiedingen en aflevering

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld. Alle bestellingen die op de huidige dag worden gedaan kunnen de volgende dag afgehaald worden. Een X aantal bedrag vooruit betaling is altijd van toepassing.

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon.

 

Return Computers 2007-2021