RETURN RECOVERY COMPUTERS B.V
tes

  Welkom bij Return Recovery Computers B.V

GESPECIALISEERD IN
DATA RECOVERY

UW HARDDISK GECRASHT?

RAAK NIET IN PANIEK

RETURN RECOVERY HERSTELT UW DATA

 

  Openingstijden

Zondag
Gesloten
Maandag
13.00 - 17.30
Dinsdag
09.30 - 17.30
Woensdag
09.30 - 17.30
Donderdag
09.30 - 21.00
Vrijdag
09.30 - 17.30
Zaterdag
09.30 - 17.00

 

  Het bestaan

Return Recovery Computers bestaat sinds 1992 en is onderdeel van Return Computers B.V. Return Computers is gespecialiseerd op het gebied van reparatie en onderhoud van Netwerken, Computers, (all-in-one) Printers, Monitoren, en andere randapparatuur. Door de toenemende vraag naar het herstellen van informatie en het opnieuw toegankelijk maken van informatie hebben wij onze diensten uitgebreid met alle mogelijke vormen van Data Recovery.

RETURN COMPUTERS
0344-631426
INFO @RETURN.NL
TIEL

Hard Disk Recovery
Dataherstel
Backup
HDD

Hard Disk Recovery

Als uw harddisk is gecrasht dan kan dit erg vervelend zijn. Vooral als er belangrijke informatie op uw harddisk stond. De software of de hardware van uw harddisk kan beschadigd zijn.

In bijna 100% van de gevallen kunnen wij de data op uw harde schijf herstellen. Dit doen wij met specialistische apparatuur in onze speciaal hiervoor ontworpen cleanroom. Onze cleanroom is 100% stofvrij.

Voordat Return Recovery Computers begint aan het terughalen van de data voeren wij eerst een diagnose uit. De oorzaak van het crashen van de harde schijf kan immers een mechanische, technische, softwarematige of elektronische oorzaak hebben.

Return Recovery Computers zet na het terughalen uw gegevens op harde schijf, externe harde schijf, usb of andere informatiedrager naar wens.

HDD DIAGNOSE

Wij diagnosticeren uw harde schijf, voordat wij beginnen met het herstellen van uw data. Na het diagnosticeren kunnen wij u vertellen wat de kosten zijn om de data te herstellen. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan en weet u exact wat er aan de hand is met uw harde schijf, welke werkzaamheden wij uitvoeren om dit te herstellen en hoeveel tijd dit ongeveer gaat kosten.

 

 

 

HDD

Ook voor het achterhalen van wachtwoorden kunt u terecht bij Return Recovery Computers. Return Recovery Computers zorgt ervoor dat uw gegevens opnieuw beschikbaar komen voor gebruik.

wachtwoordkwijt

 

Return Recovery Computers
2007-2014