RETURN RECOVERY COMPUTERS B.V
tes

  Welkom bij Return Recovery Computers B.V

GESPECIALISEERD IN
DATA RECOVERY

UW HARDDISK GECRASHT?

RAAK NIET IN PANIEK

RETURN RECOVERY HERSTELT UW DATA

 

  Openingstijden

Zondag
Gesloten
Maandag
13.00 - 17.30
Dinsdag
09.30 - 17.30
Woensdag
09.30 - 17.30
Donderdag
09.30 - 21.00
Vrijdag
09.30 - 17.30
Zaterdag
09.30 - 17.00

 

  Het bestaan

Return Recovery Computers bestaat sinds 1992 en is onderdeel van Return Computers B.V. Return Computers is gespecialiseerd op het gebied van reparatie en onderhoud van Netwerken, Computers, (all-in-one) Printers, Monitoren, en andere randapparatuur. Door de toenemende vraag naar het herstellen van informatie en het opnieuw toegankelijk maken van informatie hebben wij onze diensten uitgebreid met alle mogelijke vormen van Data Recovery.

RETURN COMPUTERS
0344-631426
INFO @RETURN.NL
TIEL

Hard Disk Recovery
Dataherstel
Backup

Hard Disk Diagnose

Wij diagnosticeren uw harde schijf, voordat wij beginnen met het herstellen van uw data. Na het diagnosticeren kunnen wij u vertellen wat de kosten zijn om de data te herstellen. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan en weet u exact wat er aan de hand is met uw harde schijf, welke werkzaamheden wij uitvoeren om dit te herstellen en hoeveel tijd dit ongeveer gaat kosten.

Een diagnose zal uitwijzen of er een logisch herstel , een fysiek herstel of een elektrisch herstel zal moeten plaatsvinden. Fysiek herstel is vaak nodig als u bijvoorbeeld de laptop heeft laten vallen of als er drinken over uw pc is gevallen. Logisch herstel komt vaak voorals de software op uw harddisk beschadigd is geraakt. Een diagnose zal definitief uitmaken of er logisch of fysiek herstel zal moeten plaatsvinden. Elektrisch herstel kan nodig zijn als uw harddisk beschadigd is geraakt door bijvoorbeeld door overspanning op de printplaat of bijvoorbeeld een stroomstoring.

Al onze fysieke dataherstel werkzaamheden vinden plaats in onze cleanroom.

CleanroomBij vragen kunt u altijd contact opnemen door te bellen met 0344-631426 of te mailen met info@return.nl. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen in onze winkel. Return Recovery is gevestigd te Tiel. U vind ons op de St.Agnietenstraat 23 in het centrum van Tiel.

 

Return Recovery Computers
2007-2014